2ª reunió del grup de treball CJCV de la llei de joventut
10 març, 2016
0

El passat dimecres, 9 de març de 2016, el grup de treball del CJCV encarregat de coordinar i dinamitzar el nostre procés participatiu per a la llei de joventut, ha continuat treballant!

En aquest cas, hem esbossat i plantejat els possibles temes a debatre amb les nostres entitats i Consells de Joventut en la pròxima AGO (16-17 abril) i Reunió Plenària d’Entitats Membre. Per a fer-ho, hem analitzat el document de l’IVAJ amb les línies bàsiques per a una nova Llei de Joventut.

A partir d’aquest document, i a manera de resum, hem plantejat com a possibles temes per a un primer debat (que en la pròxima reunió matisarem):

  • Com articular la participació i associacionisme juvenil, tant de les persones associades com les que no ho estan.
  • Com regular els Consells de Joventut com a agents clau de representació.
  • Quina és la regulació que volem com a Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana.
  • Quins han de ser els drets fonamentals de la joventut.

A més, hem començat a comparar diferents lleis de joventut en altres comunitats autònomes, i hem recopilat els posicionaments del CJCV respecte com  a l’actual llei 18/2010, així com el treball realitzat pels grups de treball a la Plenària del passat 13 de febrer.

Vols saber més sobre el procés intern del CJCV o el procés obert a tota la joventut de la llei de joventut? Informa’t en aquest enllaç:  Llei Joventut

2n dia grup treball llei 1 2n dia grup treball llei 2