Ampliació Borsa de Formació
11 desembre, 2017
0

Captura BdF

Des del CJCV llancem procés per ampliar la nostra Borsa de Formació. La borsa és un grup de persones amb experiència docent i a l’àmbit de l’educació no formal que ajuden al CJCV a desenvolupar la seua Estratègia de Formació per a enfortir a les entitats i consells membre des de la formació i la facilitació de debats i processos.

El CJCV estem involucrats en el procés de debat i discussió de la futura Estratègia Valenciana de Joventut. I, per a fer-ho, volem comptar amb persones que puguen facilitar el debat a escala local i ajuden a apropar-lo a les persones joves, a peu de carrer. Seran les persones de la Borsa de Formació (BdF), aquelles que ens ajuden i però això necessitem més persones involucrades.

Per la qual cosa, llancem aquest procés de candidatura per a trobar noves persones per a la Borsa de Formació. Volem que siga gent de les organitzacions membre del CJCV, perquè aquestes persones tenen l’experiència de les seues entitats o consells.

1. Què és la borsa de formació?

No és una borsa de treball per al CJCV, sinó un recurs de persones docents que puguen desenvolupar puntualment accions formatives per al CJCV, les seues entitats i consells locals de joventut membre. Per tant, no hi ha un sou com a tal, encara que totes les despeses de la formació seran cobertes pel CJCV i a més, es dCaptura BdF 2onarà una dieta de formació.

Clica en aquest enllaç i descarrega’t la informació detallada sobre la borsa de formació, els seus objectius, organització, etc.

2. Informació del Procés

El procés d’ampliació de la borsa es farà en tres fases. Primerament s’obrirà un termini (des de l’11 de desembre fins al 29 de desembre de 2017) perquè les persones interessades puguen presentar la candidatura. La presentació de candidatura es farà mitjançant el formulari que apareix a baix. En el formulari es facilitarà informació sobre el perfil persona, acadèmic i professional, així com els coneixements i l’experiència docent.

Després, es farà una preselecció (el 8 de gener 2018) amb les persones que s’ajusten als criteris de la Borsa de Formació, i les persones preseleccionades rebran un curs sobre habilitats docents i funcionament de la Borsa de Formació, el cap de setmana del 13-14 de gener de 2018. Finalment, la selecció es farà amb les persones que realitzen el curs de manera satisfactòria i se’ls convidarà a formar part de la Borsa de Formació del CJCV, en la trobada prevista per al 21-22 de gener de 2018.

3. Dates

Les dates per a l’ampliació de la Borsa de Formació són les següents:

  • De l’11 al 29 de desembre 2017: presentació de candidatures mitjançant el formulari per a formar part de la Borsa de Formació.
  • 8 de gener 2017: preselecció dels perfils que hauran de fer el curs de desenvolupament d’habilitats docents.
  • 13-14 de gener 2018: Curs d’habilitats docents.
  • 21-22 de gener 2018: Trobada de la Borsa de Formació amb les noves persones incorporades.

 

FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES: