Aquest dissabte, reunió del Grup de l´Ambaixada de Diàleg Estructurat
4 febrer, 2016
0

El pròxim dissabte, 6 de febrer, tindrà lloc a la nostra Seu (C/Llanterna, 26) la reunió del grup de l’ambaixada de Diàleg Estructurat.

El diàleg estructurat amb els joves serveix de fòrum per a la reflexió conjunta contínua sobre les prioritats, l’aplicació i el seguiment de la cooperació europea en l’àmbit de la joventut. Implica consultes regulars amb els joves i les organitzacions juvenils a tots els nivells en els països de la UE, així com el diàleg entre els representants dels joves i els responsables polítics en les Conferències de Joventut organitzades pels Estats membres que ocupen la Presidència de la UE i durant la Setmana Europea de la Joventut. El diàleg estructurat se centra en una prioritat temàtica general diferent (establida pel Consell de Ministres de Joventut) en cadascun dels seus cicles de treball de 18 mesos.

Per a realitzar aquest procés de consulta i debat en cada territori des del Consell de la Joventut d’Espanya (CJE) i l’Institut de la Joventut d’Espanya (INJUVE), s’ha desenvolupat una iniciativa que són les “Ambaixades del Diàleg Estructurat“. Amb aquestes, es vol apoderar a un grup de persones perquè estenguen el debat a l’àmbit local. Des del Consell del CJCV volem desenvolupar un grup operatiu per a implementar l’estratègia de discussió sobre les polítiques de joventut.

A les persones assistents al grup de treball  del diàleg estructurat, en les tasques de facilitació de debat i serien reconeguts per les ambaixades del INJUVE com a “Agents del Diàleg Estructurat”.

 

 

CRONOGRAMA

cronograma Diàleg Estructurat