Cerquem tècnic/a de Comunicació
17 gener, 2019
0

El Consell Valencià de la Joventut ha iniciat el procés de recerca per a cobrir la plaça de tècnic/a de Comunicació. El contracte serà indefinit a temps parcial, amb un període de prova de tres mesos. A continuació disposeu d’un resum informatiu amb les claus de la convocatòria, tot i que vos recomanem que consulteu el document detallat que trobareu a l’últim punt d’aquesta pàgina.


DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

El perfil que cerquem haurà de gestionar la comunicació corporativa del Consell Valencià de la Joventut. Tot plegat implica tasques definició, execució i avaluació d’estratègies comunicatives, amb dues finestres principals de difussió: les xarxes socials i el web.

La incorporació serà el dijous 21 de febrer.


EL PERFIL

  • Titulació d’estudis superiors de l’àmbit de les Ciències de la Comunicació (Periodisme, Publicitat i RRPP, Comunicació Audiovisual, incloent-hi màster i cursos d’especialització)
  • Excepcionalment s’acceptaran candidatures d’altres titulacions si vénen acompanyades d’experiència professional de dos anys demostrable en l’àmbit de la Comunicació.
  • Igualment s’acceptaran candidatures de persones que estiguen en el tercer curs i que hagen superat 120 crèdits d’una titulació de l’àmbit de Comunicació (Periodisme, Publicitat i RRPP, Comunicació Audiovisual)
  • Titulació de valencià mitjà o C1.
  • Domini de les xarxes socials aplicades a la comunicació corporativa.
  • Domini d’editors web i coneixements de redacció aplicada en entorns digitals, especialment wordpress)

TERMINI DE PRESENTACIÓ I FORMULARI

Les persones interessades hauran de presentar el currículum i la documentació requerida a través d’aquest formulari (cliqueu en l’enllaç).  El termini màxim de presentació expira a les 23.59 hores del dijous 7 de febrer.


DOCUMENTACIÓ

Podeu trobar tota la informació detallada a l’enllaç següent.

Convocatòria de la plaça de Comunicació

Per qualsevol dubte, podeu telefonar al 650 46 5494 o enviar un correu electrònic a gerencia@conselljoventut.org.