Cerquem tècnic/a d’informàtica
16 maig, 2019
0

 

El Consell Valencià de la Joventut ha iniciat el procés de recerca per a cobrir la plaça de tècnic/a d’informàtica. El contracte serà d’obra i servei (amb una durada de 5 mesos des de la contractació), amb un període de prova d’un mes. A continuació disposeu d’un resum informatiu amb les claus de la convocatòria, tot i que vos recomanem que consulteu el document detallat que trobareu a l’últim punt d’aquesta pàgina.


DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

El perfil que cerquem haurà de dissenyar, implementar i desenvolupar el web de “campaments” i un curs de formación on-line (MOOC) del Consell Valencià de la Joventut. A més, s’encarregarà del manteniment i l’actualització dels webs del Consell de la Joventut.

La incorporació serà el divendres, 10 de juny.


EL PERFIL

  • Titulació d’estudis superiors de l’àmbit de la informàtica a l’àmbit del desenvolupament web: Tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions Web ( DAW); Graduat en Enginyeria informàtica; Máster de disseny Web y programació; Máster en disseny gràfic web; Postgraduat  especialitzat en disseny i desenvolupament web  Front-End; Enginyeria tècnica en informàtica de sistemes; Enginyeria tècnica en informàtica de gestió; i, Enginyeria en informàtica.
  • Excepcionalment s’acceptaran candidatures d’altres titulacions si vénen acompanyades d’experiència professional de dos anys demostrable en l’àmbit del desenvolupament i manteniment web.
  • Titulació de valencià Elemental o B1.
  • Domini de sistemes de gestió de continguts web i coneixements de redacció aplicada en entorns digitals, (especialment WordPress)
  • Coneixements de ferramentes per a la formació online (MOOC).

TERMINI DE PRESENTACIÓ I FORMULARI

Les persones interessades hauran de presentar el currículum i la documentació requerida a través d’aquest formulari (cliqueu en l’enllaç).  El termini màxim de presentació expira a les 23.59 hores del diumenge, 5 de juny.


DOCUMENTACIÓ

Podeu trobar tota la informació detallada a l’enllaç següent.

Convocatòria tècnic/a d’informàtica

Per qualsevol dubte, podeu telefonar al 650 46 5494 o enviar un correu electrònic a gerencia@conselljoventut.org.