Cerquem tècnic/a participació
15 abril, 2019
0

El Consell Valencià de la Joventut ha iniciat el procés de recerca per a cobrir la plaça de tècnic/a de participació. El contracte serà d’obra i servei fins a desembre de 2019, amb un període de prova d’un mes. A continuació disposeu d’un resum informatiu amb les claus de la convocatòria, tot i que vos recomanem que consulteu el document detallat que trobareu a l’últim punt d’aquesta pàgina.


DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

El perfil que cerquem haurà de gestionar els programes  de participació del Consell Valencià de la Joventut. Tot plegat implica tasques de disseny i avaluació dels projectes, dotació de continguts per a la web de campaments del Consell i assessorament i desenvolupament de la implantació de l’eina RECONOCE en el Consell i les entitats i consells membre.

La incorporació serà el divendres 10 de maig.


EL PERFIL

  • Titulació d’estudis superiors de l’àmbit de les Ciències Socials.
  • Excepcionalment s’acceptaran candidatures d’altres titulacions si vénen acompanyades d’experiència professional de dos anys demostrable en l’àmbit de la participació juvenil
  • Titulació de valencià Elemental o B1.
  • Coneixements sobre el món associatiu juvenil, participació i polítiques de joventut.
  • Domini d’editors web i coneixements de redacció aplicada en entorns digitals, especialment wordpress)

TERMINI DE PRESENTACIÓ I FORMULARI

Les persones interessades hauran de presentar el currículum i la documentació requerida a través d’aquest formulari (cliqueu en l’enllaç).  El termini màxim de presentació expira a les 23.59 hores del diumenge, 5 de maig.


DOCUMENTACIÓ

Podeu trobar tota la informació detallada a l’enllaç següent.

Convocatòria tècnic/a participació

Per qualsevol dubte, podeu telefonar al 650 46 5494 o enviar un correu electrònic a gerencia@conselljoventut.org.