CONFERÈNCIA FINAL D’AVANT JOVE
24 setembre, 2014
0

AvantJoveEl pròxim dimarts 30 de setembre, a les 9:30 en el saló d’Actes Museu de Belles arts de València, tindrà lloc la conferència final d’Avant Jove.

Avant Jove és un projecte dut a terme per un consorci d’entitats que treballen al voltant de l’ocupació juvenil i l’empreniment, l’objectiu general del qual era establir aliances entre diferents actors del sector de l’ocupació juvenil a la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’impulsar oportunitats d’ocupació per a joves, així com garantir una millor harmonització de polítiques actives de mercat amb la demanda laboral.

Amb aquest objectiu com a teló de fons, i amb la intenció d’aportar valor afegit a la formació dels i les joves emprenedores, des del CJCV duem a terme una sèrie de reunions formatives vinculades al Networking i l’establiment de xarxes de col·laboració entre els emprenedors i futurs col·laboradors.

Després d’un any de treball, dimarts que ve es durà a terme la conferència final on es presentaran les conclusions d’aquest projecte pilot.

En aquest link teniu tota la informació sobre la conferència.