Convocatòria Grup de treball Urgent en relació al Projecte de Decret del Consell, pel qual es desenvolupa Reglamentàriament la Llei 18/2010, de 30 de desembre, de Joventut de la Comunitat Valenciana.
20 novembre, 2014
0

Convocat grup de treball, dijous 27 de novembre, a les 18:30h. en el CJCV, situat en C/Llanterna, 26 (València) amb l’únic punt de l’Ordre del dia:


1.- Al·legacions projecte de Decret del Consell, pel qual es desenvolupa Reglamentàriament la Llei 18/2010, de 30 de desembre, de Joventut de la Comunitat Valenciana.


La Comissió Permanent del CJCV, es va reunir amb el Director de l’IVAJ i els i les responsables de les diferents àrees de l’IVAJ, per a fer-nos lliurament del projecte de Decret esmentat. Segons l’explicat, l’objectiu del decret és refondre en un sol text la majoria de les disposicions reglamentàries que afecten a la matèria de joventut, aprofitant l’oportunitat per a procedir a la seua actualització. 


Les matèries que es regularan són: 

1.- Informació Juvenil.

2.- Activitats de Temps lliure Infantil i Juvenil.

3.- Formació en matèria d’animació juvenil. 

4.- Carnet Jove.

5.- Instal·lacions Juvenils. 

 

És necessari la implicació de cadascuna de les vostres entitats, per la qual cosa, preguem la vostra assistència, així mateix, per a aquelles que no puguen assistir, agrairíem que, ens féreu arribar les vostres al·legacions via correu electrònic per a ser debatudes. 

La documentació pertinent ha sigut remesa a les entitats via correu electrònic.