El CJCV impulsem una Borsa de Formació pròpia amb un curs de formadors/es d’animadors/es juvenils
9 juny, 2016
0

baner animadors cjcv

El CJCV volem impular una Borsa de Formació pròpia. Us presentem el curs de formadors/es d’animadors/es juvenils que anem a
realitzar durant el mes de juliol!

El CJCV estem involucrats en el procés de debat i discussió de la futura llei Valenciana de Joventut. I, per a fer-ho, volem comptar amb persones que puguen facilitar el debat a escala local i ajuden a apropar-lo a les persones joves, a peu de carrer. A més, volem impulsar una Borsa de Formació (BdF) pròpia, la qual serà un recurs de persones encarregades de realitzar la formació del CJCV i oferir-la a les entitats i consells locals.

Volem que siga gent de les organitzacions membre del CJCV, perquè aquestes persones tenen l’experiència de les seues entitats o consells. Per aquest motiu, llencem la titulació de Formació d’Animadors/es, i així, dotar a les persones interessades de les competències i habilitats docents que necessitaran per a desenvolupar la seua tasca. Aquest curs que oferim comporta l’acceptació i el compromís, per part de les persones interessades, de realitzar la dinamització del debat de la Llei de Joventut i el desenvolupament de la formació del CJCV.

Informa’t amb detall sobre la borsa del CJCV i la titulació de formació d’animadors/es juvenils en aquest enllaç!