El CJCV dóna suport a la campanya ‘SOS Ahuir-Marjal’ del Consell de Joves de Gandia
4 març, 2015
0
President del Consell dels Joves de Gandia en Ahuir
President del Consell dels Joves de Gandia en Ahuir

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana dóna suport a la campanya del Consell de Joves de Gandia, que està duent-se a terme a les xarxes socials amb l’etiqueta #SOS_AHUIR i amb la venda d’una polsera per 1 euro, la recaptació de la qual es destinarà a finançar la vintena segona edició del voluntariat ecològic.  L’espai es troba amenaçat per l’especulació urbanística, associada a la construcció d’un càmping  i el Consell Local ha decidit moure’s en defensa d’aquesta zona verge de Gandia amb la campanya i amb un manifest que arreplega compromisos mediambientals,  demanant la paralització dels plans urbanístics i de la utilització de ferramentes per a la seua conservació.

Els espais naturals són un patrimoni que no pertany només als humans. La política ha d’entendre que cada espai únic és resultat de l’evolució del lloc i els éssers vius que hi han viscut durant milers d’anys, i que si es destrueix, no torna. La rendibilitat econòmica de l’especulació no justifica cap agressió a un espai natural, i aquesta rendibilitat s’ha demostrat que té poca repercussió en la societat. El respecte al medi ambient i la sostenibilitat sempre han sigut de gran importància per als joves,  el Consell dels Joves de Gandia és un exemple d’aquesta realitat amb activitats com el seu voluntariat ambiental, el qual ja compta amb vint-i-una edicions.

El CJCV rebutja totes les agressions mediambientals, i manifesta el seu compromís amb la defensa de tots els espais de valor com és l’Ahuir-Marjal. Sense natura no som res com a éssers vius. 

Per a més informació:

Carlos Sánchez  658 641 383

Responsable de Territorial del CJCV

Comissió Permanent CJG
Comissió Permanent CJG

 

IMG_20150302_125104
Membres del CJCV amb el President del CJG