EL CJCV MOSTRA EL SEU DESACORD AMB LA PRESENTACIÓ DEL PLA JOVE 2015-2017
31 març, 2015
2

El CJCV mostra el seu contundent desacord amb l’acte de presentació del Pla Jove on no es van detallar en cap moment les accions que conté el Pla, ni el desglossament del pressupost per a la seua execució, més enllà de la quantitat total destinada.

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) va acudir ahir a l’acte de presentació del PLA GENERALITAT JOVE 2015-2017. Un acte que va servir per a explicar les experiències d’una sèrie d’entitats que treballen en l’àmbit de la joventut, més que per a la presentació del document que a priori ha de marcar les polítiques de joventut de la Comunitat Valenciana dels pròxims dos anys.

En el poc temps que se li va atorgar a la presentació del Pla Jove, no es van explicar ni les modificacions que hi ha al text respecte del que es va aprovar al Consell Rector del passat mes de gener, ni es va parlar del pressupost que es dedicarà a cadascuna de les accions que conté el pla, manifestant únicament que es destinaran 250 milions d’euros.

El màxim òrgan de representació juvenil de la Comunitat Valenciana lamenta profundament que duga a terme un acte de presentació que al seu contingut no s’especifique gens com           s´executarà, ni sobre la distribució pressupostària del mateix. De la mateixa manera, mostren la seua preocupació per la rapidesa amb la qual s’ha dut a terme la seua presentació, just en l’últim dia en què es poden publicar acords del Consell en el Diari oficial de la Comunitat Valenciana.

El president del Consell de la Joventut David Latorre, ha afirmat que «és un Pla Jove sobre la fase final del qual no se´ns ha consultat, ni en el contingut, ni en la dotació pressupostària, així que no podem sentir-lo com a nostre».

Deixa un comentari

2 comments

  1. […] del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) volem fer palés el nostre desacord amb l’aprovació del Pla Generalitat Jove i en general amb les polítiques que s’han desenvolupat des de la Generalitat Valenciana en […]

  2. […] del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) volem fer palés el nostre desacord amb l’aprovació del Pla Generalitat Jove i en general amb les polítiques que s’han desenvolupat des de la Generalitat Valenciana en […]