El CJCV se suma a la vaga general del 29M
22 març, 2012
0

Les tres seccions juvenils de les organitzacions sindicals convocants de la vaga general, Joves CCOOPV, Aposta Jove – UGT PV, Intersindical Jove i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, han fet públic hui al Centre Octubre (OCCC) la seua adhesió a la convocatòria de vaga general del dia 29 de març.

Així, han realitzat un repàs de les repercussions directes en la població jove de les polítiques de retall executades des del Govern Valencià i de la reforma laboral imposada pel govern central. Aquests posicionaments han estat durament criticats per la manca de diàleg
amb els interlocutors social.

En el últims temps, les persones joves ens hem convertit en la diana d’una crisi econòmica més que considerable. Això ha comportat que al País Valencià, 300.000 joves estiguem en l’atur. A més, a aquest fet cal afegir l’agreujant de la nova reforma laboral, que precaritza, molt més, les nostres condicions laborals així com l’accés al món del treball. Aquesta reforma ens afebleix, mentre que les empreses i la patronal en general es beneficien a costa de la classe treballadora.

El Govern no ha plantejat una reforma per a crear ocupació; de fet, és al contrari: destrueix treball estable i, a més, genera mà d’obra barata. Aquesta reforma el que fa, en realitat, és retrocedir a la forma en què es contractaven els treballadors al segle XIX.

Per això, la gent jove no estem disposats ni disposades a perdre els nostres drets laborals i socials, fruit de molts anys de lluita sindical. D’aquesta manera, està en les nostres mans lluitar i mobilitzar-nos, sense resignar-nos ni callar.

El 29M hem de participar activament en la vaga general per fer visible el nostre rebuig.

Les organitzacions que recolzen la vaga del 29M són: JSPV, Bloc Jove, Joves de CCOO PV, Acontracorrent, Campus Jove (UV), Aposta Jove
UGT-PV, Intersindical Jove, CJCV, JEUPV, JCPV, Sindicat d’Estudiants, PENOC, Estudiants Valencians, Joves d’Acció, Consell de la Joventut de València, BEA.

Deixa un comentari