El Consell Valencià de la Joventut dóna la benvinguda a À Punt
20 abril, 2018
0

El Consell Valencià de la Joventut s’uneix a la campanya de benvinguda a À Punt, que començarà les emissions televisives el pròxim dimecres 25 d’abril. Per a celebrar-ho, la Comissió Permanent ha elaborat un vídeo en què “expressem la nostra visió de la que ha de ser la cadena de referència dels valencians i de les valencianes“, ha dit el president del Consell, Natxo Mollà.

Respectuosa, propera, equitativa i veraç. “Així és com imaginem À Punt, com una televisió valenta i sense complexos”, ha remarcat Mollà, alhora que fa una crida a la “necessitat” de convertir aquest nou mitjà en un “potent altaveu” de la joventut valenciana”.

“Ara tenim l’oportunitat de començar de zero i de no refer les errades que van provocar el tancament de Canal Nou”. Per això, el president ha insistit en “substituir” aquell “vell model”, basat en “el malbaratament de recursos i la manipulació informativa”, per un d’altre de “sostenible, social i econòmicament”. “El territori, la diversitat social, el feminisme i la informació plural i imparcial han de ser les banderes d’À Punt”. I tot això, “en llengua pròpia”, ha subratllat Natxo Mollà, qui s’ha felicitat per recuperar les emissions en valencià després de quatre anys i mig.

VISIBILITAT DE LA JOVENTUT

Cal recordar que la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, l’empresa matriu d’À Punt, ha constituït recentment el Consell de Ciutadania, l’organisme que “defensarà els drets de l’audiència i que vetllarà per la visibilitat de tots els col·lectius valencians, entre ells la joventut”.

Així doncs, per primera volta, ha destacat Mollà, “el jovent tindrà veu pròpia a la seua ràdio i televisió públiques, amb el que podrem augmentar la nostra presència als mitjans”. La veu de la ciutadania jove valenciana a Burjassot estarà representada per Andriy Yakúbuv.

Des del Consell Valencià de la Joventut, ha apuntat Mollà, “confiem que aquest projecte esdevinga tot un èxit, perquè el seu èxit ho serà de tota la societat valenciana”.