El Consell Valencià de la Joventut i l’SAMC firmen un conveni de col·laboració

  • Els mitjans d’À Punt promouran la presència de persones joves en els diferents canals, plataformes i programes del grup mediàtic per a abordar qüestions d’actualitat, a més, difondrà aquelles campanyes i iniciatives que promou el CVJ

 La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) i el Consell Valencià de la Joventut (CVJ) han firmat aquest dimecres un conveni per a col·laborar en iniciatives conjuntes destinades a millorar la situació social de la joventut en matèries de drets, comunicació, participació, pluralitat, accessibilitat, inclusió social i totes aquelles que es consideren d’interés comú.

Els mitjans d’À Punt promouran la presència de persones joves en els diferents canals, plataformes i programes del grup mediàtic per a abordar qüestions d’actualitat, a més, difondrà aquelles campanyes i iniciatives que promou el CVJ.

“Amb aquest conveni” -ha declarat el Director General d’À Punt Mèdia Alfred Costa- “obrim un canal de comunicació directa amb una entitat que representa les persones joves, precisament en un moment en què es parla molt dels problemes que els afecten amb més virulència, com l’atur i la precarietat laboral”. “Els mitjans públics hem de donar veu a les víctimes més joves de la crisi i assenyalar les dificultats que els són pròpies” -ha afegit- “però també hem de mostrar els nombrosos exemples de creativitat, de capacitat d’innovació i d’esperit solidari que veiem en el món de la cultura, en l’àmbit econòmic i en l’activisme social, i tot això en les condicions més adverses”.

El CVJ assessorarà l’SAMC en formats que ajuden a construir una ciutadania participativa, creativa, crítica, compromesa i solidària i treballarà conjuntament amb À Punt en la producció i difusió de continguts audiovisuals juvenils propis de la programació.

“La firma d’aquest conveni suposa la formalització d’una col·laboració que s’ha forjat en els últims mesos i que ja ha demostrat ser positiva per a les dues parts. Un objectiu clau per a nosaltres és garantir la presència de gent jove en la ràdio i la televisió pública valenciana, garantir que la joventut tenim un espai on fer ús de la nostra veu i ser escoltades” -ha assenyalat Cristina Martínez, presidenta del Consell Valencià de la Joventut. “Entenem aquest conveni com un primer pas, un punt de partida, per a aprofundir en la col·laboració entre les dues entitats i donar més visibilitat a la realitat de la joventut i els seus problemes. Estem segures que aquest acord es materialitzarà en el futur en projectes conjunts on les protagonistes seran les persones joves”.

La intenció d’aquest conveni també inclou l’elaboració de material informatiu, investigacions, esdeveniments, trobades, debats, seminaris o conferències, convocatòries de premis, projectes i campanyes de sensibilització, en solitari o en col·laboració amb altres organitzacions o persones coincidents en objectius i finalitats.

El Consell Valencià de la Joventut i À Punt treballaran conjuntament en la creació i la difusió d’esdeveniments i campanyes relacionats amb els objectius consensuats en els pròxims quatre anys.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.