El Consell Valencià de la Joventut, pel reconeixement de les habilitats adquirides en el voluntariat
4 desembre, 2018
0

El Consell Valencià de la Joventut ha signat hui a València un conveni de col·laboració amb la Red Reconoce amb l’objectiu “d’avançar en el reconeixement de les habilitats adquirides en l’àmbit del voluntariat”, ha destacat el president Natxo Mollà. Tot plegat s’aconseguirà “mitjançant un sistema d’acreditació de competències”, ha dit, alhora que s’ha felicitat “per aquest important pas per al nostre jovent associat, que veu així acomplida una vella reivindicació que es traduirà en millors expectatives laborals”.

D’altra banda, aprofitant la commemoració, demà, del dia internacional del voluntariat, el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha presentat una nova ferramenta online que centralitza en un mateix lloc tota la informació necessària per a endinsar-se en el món del voluntariat.

En l’acte també han intervingut una representació de la Red Reconoce, formada per David Arduengo, Lucía Menéndez i Nerea Tello; i la vicepresidenta del Consell de la Joventut de València, Ana Belén Domínguez.