El Consell Valencià de la Joventut actualitza la seua imatge i referma el seu compromís amb la ciutadania jove
3 març, 2018
0

Nova nomenclatura, nova imatge. El Consell Valencià de la Joventut ha aprofitat la celebració de l’assemblea general ordinària per a presentar i llançar la nova marca visual de l’organisme.

“Atrevida, lluminosa, dinàmica, alegre i actual”. Així defineix la responsable de Comunicació del Consell, Serezade Enguídanos, la nova identitat corporativa, que abandona el color obscur i diversifica la seua gama amb tonalitats més lluminoses. Pel que fa al disseny, la nova imatge representa el territori valencià format per tres baules de cadena, una per cada província, “el que vol simbolitzar, a més a més, la unió de tots els consells locals de joventut de la Comunitat Valenciana”.

“Des que vam assumir la direcció del Consell Valencià de la Joventut, el desembre de 2016, ens vam marcar com a repte redefinir i millorar el logotip aprofitant dues efemèrides de gran importància. En primer lloc, el 35é aniversari de la creació del Consell, que estem celebrant plenament aquesta any, i el canvi de nomenclatura, que hem estrenat a finals del passat any”. “Els canvis sempre són positius i vénen a remarcar, en el nostre cas, el compromís adquirit per a defendre els drets dels i les nostres joves”, ha remarcat la cap de Comunicació.

NOU WEB

Paral·lelament al canvi d’imatge, el Consell Valencià de la Joventut estrenarà pròximament un nou lloc web, que inclourà ja la nova imatge i oferirà “més i nous serveis informatius”. Actualment, la Comissió Permanent està treballant “intensament” per a renovar tots els canals de comunicació, “per tal de ser més propers i accessibles a la ciutadania jove”, ha destacat Enguídanos. El nou disseny serà ‘responsive’ i estarà adaptat a tots els dispositius electrònics.