Què és Enfortint-nos?

Enfortint-nos és un projecte que busca formar, de manera gratuïta, a les persones joves que treballen amb infància i joventut en l’àmbit de l’oci educatiu per a dotar-les de competències i recursos i facilitar així la seua tasca.

La iniciativa ofereix activitats molt diverses pel que fa a format i temàtica per a adaptar-se a les diferents realitats de l’oci educatiu i les necessitats de les persones monitores, scouters i educadores.

Totes les activitats són gratuïtes i pots apuntar-te a les que més t’interessen.

XERRADES

Es tracta de ponències de dues hores al càrrec de persones expertes, enfocades en temes com els discursos d’odi, especialment en matèria LGTBI i antiracisme, i la intel·ligència emocional i el dol.

PLA FORMATIU

Es tracta de tallers temàtics, de quatre hores cadascun, en les quals es tractaran aspectes que són d’interés per a persones voluntàries dins d’una entitat d’educació no formal.

FORMACIONS DE CAP DE SETMANA

Si tens algun dubte o vols rebre més informació, pots contactar amb nosaltres en el 963 510 120 o escriure’ns un correu a tecnic.participacio@conselljoventut.org.

Enfortint-nos és una iniciativa impulsada pel Consell Valencià de la Joventut i està emmarcada dins de l’Eix 2 del programa de finançament de subvencions amb càrrec al tram autonòmic de l’assignació tributària del 0,7% de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IPRF), destinat a projectes per a persones joves i gestionada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.