Exposició col·laborativa: L’art com a eina de reivindicació i desenvolupament personal

Amb motiu del Dia Mundial de l’Art 2022, el Consell Valencià de la Joventut (CVJ) vol organitzar una exposició col·laborativa baix el lema “L’art com a eina de reivindicació i desenvolupament personal”, on totes les artistes joves valencianes de totes les disciplines artístiques i creatives que vulguen puguem participar amb la cessió temporal d’una de les seues obres. En acabar el període d’exposició, les mateixes seran retornades.

Aquesta iniciativa del CVJ busca visibilitzar el treball, el talent i el potencial de les joves artistes valencianes. A més, aquesta exposició es presenta com una oportunitat excepcional per a les persones joves creadores i artistes perquè puguen exposar i promocionar les seues obres i creacions en un espai obert al públic.

Els requisits bàsics per a poder formar-ne part són:

  • Tindre entre 12 i 30 anys.
  • Estar empadronada o residir en alguna localitat del territori valencià.

Pel que fa a les modalitats artístiques que poden participar en l’exposició, la convocatòria està oberta a qualsevol classe d’expressió artística, com pot ser la pintura, la poesia, la música, el teatre, la literatura, la dansa, la fotografia, l’escultura o el grafiti, entre altres.

Per a totes aquelles disciplines que no s’expressen a través d’una obra d’art física, com pot ser el teatre, la dansa o la música, es poden buscar fórmules alternatives per a la seua exposició, com el vídeo o l’arxiu de so. De totes maneres, també es contempla l’opció d’incloure actuacions artístiques en viu el dia de la inauguració de l’exposició. Aquestes es concretaran més endavant, quan s’haja tancat el període d’inscripció d’artistes.

El CVJ es fa càrrec de l’organització de l’exposició, el lloguer de la sala i l’elaboració i difusió dels materials de promoció. D’altra banda, l’entitat no es fa càrrec de les despeses derivades del transport de les obres des del seu lloc d’origen fins a la sala d’exposició. Si sorgeixen altres despeses en el procés, es valoraran de manera individual sobre si el CVJ les cobreix o no.

Existeix també la possibilitat de fer l’exposició itinerant per diferents municipis valencians una vegada conclòs el període d’exposició a València. Aquesta opció es valorarà més endavant d’acord amb la demanda dels diferents consells locals de joventut i ajuntaments.

 

INSCRIPCIÓ

Si estàs interessada a participar, pots inscriure’t en aquest formulari fins al dimecres, 6 d’abril, a les 23.59 hores.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.