FESTA ASSOCIACIONISME JUVENIL | 16D
27 novembre, 2017
0

 

Des del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana celebrem el proper 16 de desembre de 2017 la Festa de l’Associacionisme Juvenil, un espai per posar en valor la important tasca que realitzen les entitats juvenils valencianes per afavorir la participació de la joventut en el desenvolupament social, polític i cultural. A més, enguany fem aquest esdeveniment junt amb l’Institut Valencià de la Joventut per celebrar l’entrada en vigor de la nova Llei de Polítiques Integrals de Joventut.

 

Ja que un dels eixos d’aquesta festa serà la nova Llei de Joventut, volem comptar amb totes les persones i entitats que l’heu fet possible, i que heu treballat en l’elaboració d’aquest text i dels posicionaments del CJCV. Les entitats i consells locals sou l’essència del Consell de la Joventut, per això us animen a participar en aquest esdeveniment que tindrà lloc després de la Plenària d’Entitats Membre.

 

La Festa de l’Associacionisme Juvenil tindrà lloc el 16 de desembre, a les 20.00h, en la Sala Repvblicca (Mislata). Per a aquelles persones que vulgueu vindre organitzarem un bus des del centre de València fins a la Sala.

 

Primer tindrà lloc el Sopar on compartirem un espai amb les entitats juvenils i parlarem sobre el paper de l’associacionisme juvenil i sobre la nova Llei de Joventut. A continuació, tindrà lloc el concert de Candela Roots, El Diluvi, i DJ Plan B.

 

 

 Des del CJCV facilitem 4 invitacions per a cada entitat i consell local membre. Per fer ús de les mateixes, us preguem empleneu el següent formulari com a màxim el 8 de desembre, una vegada per cada persona de la vostra entitat que vinga.

 

(Si no feu ús de totes les invitacions, a partir del 9 de desembre les repartirem entre entitats que vulguen més invitacions per als seus membres.)