Convocatòria Grup de treball Equitat
22 març, 2017
0

baner facebook

Des del CJCV convoquem la primera reunió del Grup de Treball d’Equitat del CJCV, que tindrà lloc a la seu del mateix (C/ Llanterna, 26, València), el dimarts 11 d’abril, de 16:00 a 20:00 hores.
(Com sabeu, el GT d’Equitat, es tracta d’un espai no mixt, per tant va destinat a totes les dones que formen part de la vostra entitat.)

Per favor, per a confirmar l’assistència empleneu el formulari que es troba baix de la publicació.

L’ordre del dia de la reunió serà el següent:

 1. Presentació i funcionament del GT
 2. Comissions
 3. Campanyes
  1. Dia internacional contra l’homofòbia (17 de maig)
  2. Dia de l’Orgull LGTBI (28 de juny)
 4. Espai Segur
 5. Torn lliure de paraula

Us adjuntem el Pla de Treball del Bloc de Foment d’unes Relacions Equitatives entre els Gèneres, per tal que el pugueu conéixer de bestreta. 

Pla de treball 2017_BLOC RELACIONS EQUITATIVES

Respecte a les qüestions relacionades amb el desplaçament fins a València, trobareu tota la informació necessària al Formulari.

 

1

 

 

Es tracta d’un espai d’encontre, de reflexió i de sororitat entre totes les dones que formem part de les entitats membre del CJCV, dels Consells Locals de Joventut o de qualsevol àmbit de participació; per a poder portar endavant el pla de treball del Bloc de Foment d’unes Relacions Equitatives entre els Gèneres, així com desenvolupar unes accions consensuades, en les que totes ens sentim representades i a gust.

Així mateix, volem que siga un espai de seguretat en el qual compartir les nostres experiències com a dones joves dins del món de les associacions, partits polítics, sindicats, etc.; denunciar les violències que patim i ajudar-nos unes a les altres amb les nostres vivències.

2

 

 

 • Conéixer la realitat d’altres dones al món de l’associacionisme i la participació.
 • Accés a materials i continguts formatius d’aprofitament individual i col·lectiu per a la teua entitat.
 • Espai lliure de violències i segur per a poder expressar-te.
 • Participar de les polítiques del CJCV

3

 

 

Ens reunim una volta cada dos mesos, a la seu del CJCV a València, encara que entre reunió i reunió mantenim el contacte mitjançant el correu electrònic i les xarxes socials.

Per a treballar ens dividim en dues Comissions: una de Continguts, per a treball els documents i els materials que s’ofereixen en matèria d’equitat des del CJCV; i una altra d’Accions, des d’on portar a terme activitats més concretes, com ara campanyes, comunicats, accions al carrer, etc.

4

 

 

Si vols formar part del nostre Grup de Treball, només t’has de posar en contacte amb el CJCV i preguntar quan tindrà lloc la pròxima reunió. Envia’ns un correu a cjcv@cjcv.org o a equitat@cjcv.org, o contacta’ns per xarxes socials. T’esperem!