Els I Premis del Voluntariat guardonen a Jovesord Comunitat Valenciana i al Consell Local de la Joventut de Castelló en la seua primera edició

  • Aquest reconeixement és una iniciativa del Consell Valencià de la Joventut per a premiar projectes innovadors, originals i creatius, que defensen els valors del voluntariat
  • “La creació d’aquest guardó era l’oportunitat perfecta per a reconéixer l’esforç de totes les persones anònimes que han mantés el moviment del voluntariat viu”, ha explicat la responsable de Participació del CVJ, Andrea Gigante

Els I Premis del Voluntariat han guardonat al Consell de la Joventut Sorda de la Comunitat Valenciana- Jovesord CV pel llançament d’una app per aprendre llengua de signes i al Consell de la Joventut de Castelló pel treball de conscienciació sobre la importància de la salut mental entre la joventut mitjançant la realització d’una enquesta i diverses accions comunicatives en xarxes socials.

Aquest reconeixement, que compta amb dues categories, una per a entitats juvenils i una altra per a consells locals de joventut, és una iniciativa posada en marxa pel Consell Valencià de la Joventut (CVJ) amb l’objectiu de premiar projectes innovadors, originals i creatius, que defensen els valors del voluntariat i que facen una aportació positiva a la societat.

“Després dels anys tan durs que hem viscut les entitats juvenils amb el confinament i la paràlisi total de les nostres activitats, pensarem que la creació d’aquest guardó era l’oportunitat perfecta per a reconéixer l’esforç de totes les persones anònimes que de manera altruista no s’han rendit i han continuat treballant per mantenir el moviment del voluntariat viu”, ha explicat la responsable de Participació del CVJ, Andrea Gigante.

La cerimònia d’entrega, que ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de València, ha comptat també amb una taula redona sobre el passat, present i futur del voluntariat al territori valencià. En ella, han participat l’expresident de la Federació d’Escoltisme Valencià, Ignacio Mora; l’expresidenta del CVJ i actual presidenta de la Confederació Don Bosco, Pilar Blasco; l’exmembre de la Comissió Permanent del CVJ, Pere Fuset, i la membre del Consell de la Joventut d’Alzira, Yasmina Crespo.

A més, l’encontre ha comptat amb l’actuació de les humoristes valencianes Saray Cerro, Cabrafotuda i Maria Juan i el seu espectacle ‘Riures’ i amb l’assistència del director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, i la diputada del PSPV-PSOE, Aroa Mira.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.