Els I Premis del Voluntariat guardonen a Jovesord Comunitat Valenciana i al Consell Local de la Joventut de Castelló en la seua primera edició

  • Aquest reconeixement és una iniciativa del Consell Valencià de la Joventut per a premiar projectes innovadors, originals i creatius, que defensen els valors del voluntariat
  • “La creació d’aquest guardó era l’oportunitat perfecta per a reconéixer l’esforç de totes les persones anònimes que han mantés el moviment del voluntariat viu”, ha explicat la responsable de Participació del CVJ, Andrea Gigante

Els I Premis del Voluntariat han guardonat al Consell de la Joventut Sorda de la Comunitat Valenciana- Jovesord CV pel llançament d’una app per aprendre llengua de signes i al Consell de la Joventut de Castelló pel treball de conscienciació sobre la importància de la salut mental entre la joventut mitjançant la realització d’una enquesta i diverses accions comunicatives en xarxes socials.

Aquest reconeixement, que compta amb dues categories, una per a entitats juvenils i una altra per a consells locals de joventut, és una iniciativa posada en marxa pel Consell Valencià de la Joventut (CVJ) amb l’objectiu de premiar projectes innovadors, originals i creatius, que defensen els valors del voluntariat i que facen una aportació positiva a la societat.

“Després dels anys tan durs que hem viscut les entitats juvenils amb el confinament i la paràlisi total de les nostres activitats, pensarem que la creació d’aquest guardó era l’oportunitat perfecta per a reconéixer l’esforç de totes les persones anònimes que de manera altruista no s’han rendit i han continuat treballant per mantenir el moviment del voluntariat viu”, ha explicat la responsable de Participació del CVJ, Andrea Gigante.

La cerimònia d’entrega, que ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de València, ha comptat també amb una taula redona sobre el passat, present i futur del voluntariat al territori valencià. En ella, han participat l’expresident de la Federació d’Escoltisme Valencià, Ignacio Mora; l’expresidenta del CVJ i actual presidenta de la Confederació Don Bosco, Pilar Blasco; l’exmembre de la Comissió Permanent del CVJ, Pere Fuset, i la membre del Consell de la Joventut d’Alzira, Yasmina Crespo.

A més, l’encontre ha comptat amb l’actuació de les humoristes valencianes Saray Cerro, Cabrafotuda i Maria Juan i el seu espectacle ‘Riures’ i amb l’assistència del director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, i la diputada del PSPV-PSOE, Aroa Mira.

¡Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.