IMPACTE DEL VOLUNTARIAT EN LA EMPLEABILITAT DE LA JOVENTUT: GUIA I ESDEVENIMENT MULTIPLICADOR
10 juliol, 2015
1

El CJCV ha participat, junt amb altres entitats d’Italia i Portugal, en un projecte per a posar de manifest la importància que les competències i aptituds adquirides amb el voluntariat poden tindre a l’hora de desenvolupar un treball remunerat. Amb el projecte s’ha desenvolupat una guia, adreçada a empreses i empleadors, per a donar a conèixer les principals competències que s’adquireixen fent voluntariat, uns videos explicatius sobres aquestes competències, involucrant a voluntaris sense feina, voluntaris que treballen, i empleadors que tenen a voluntaris en plantilla, i una sèrie d’esdeveniments per a compartir experiències i presentar els resultats del projecte.

 

 

 

Blog YouthCVImpakt

Per a generar un espai a la xarxa per a compartir els diversos materials i experiències del projecte, s’ha posat en funcionament el blog youthcvimpakt.eu, on podeu accedir a més informació sobre el projecte.

 

Esdeveniment multiplicador: 15 de juliol a València

L’esdeveniment multiplicador a València serà el proper dimecres, dia 15 de juliol, a les 18,00h, a la Seu del CJCV (C/ Llanterna 26), al qual es presentaran els resultats i materials del projecte, i es compartiran experiències amb els assistents. La cita està oberta a tota persona interessada, especialment si és o ha sigut voluntaria. L’acte comptarà amb l’assistència d’Alberto Ibañez, Secretari Autonòmic d’Inclusió, i de Jesús Marti, president de l’Associació de Professionals de la Joventut.

Per a fer un recull de les persones assistents, un demanem que ompliu el formulari d’assistència següent, per a saber el nombre de persones que vindran:

Us esperem el dimecres 15 de juliol, a les 18.00h, a la seu del CJCV.

Deixa un comentari

1 comment

  1. […] dimecres 15 de juliol va tindre lloc, a la seu del CJCV, l’acte de presentació del projecte ‘Impacto del Voluntariado en la Empleabilidad de la Juventud’, que va comptar amb la presència de membres d’associacions de la comunitat valenciana, i amb […]