JOVENTIUM+

Aprofitant la celebració del Debat de Política General, el més important de l’any a les Corts, des del Consell Valencià de la Joventut hem dissenyat una campanya per a sensibilitzar el govern, els grups parlamentaris i la societat en general dels problemes i la situació d’invisibilitat que pateix la població jove del nostre territori. Així, amb aquest objectiu, naix JOVENTIUM+, l’antídot contra tots els mals dels i les nostres joves, com l’atur, la precarietat laboral o les traves en l’accés a l’habitatge.

L’acte central de la campanya va tindre lloc el dimarts 11 de setembre a les portes de les Corts Valencianes, minuts abans de l’inici del curs parlamentari. Quatre metges i metgesses van ser les encarregades d’informar, amb les dades en la mà, de la realitat que sofreixen milers de joves al País Valencià a tota la representació política que s’acostava a la Cambra valenciana.

Què és JOVENTIUM+?

JOVENTIUM+ és una fórmula política que presenta propostes i mesures per a la joventut valenciana siga revitalitzada i isca de la seua situació de precarietat.

JOVENTIUM+ és l’única fórmula política realitzada a mesura per a cobrir les necessitats de la població jove valenciana. Les propostes han estat negociades per la joventut organitzada per a poder respondre a les necessitats vitals de la gent jove que vulga construir un projecte de vida al nostre territori, adaptades al seu ritme de vida actual, tenint en compte la seua veu.

Per a adaptar-se millor a les necessitats de la joventut valenciana, aquest medicament compta amb una fórmula ampliada, ‘JOVENTIUM 370’, on s’arrepleguen totes les propostes que el Consell Valencià de la Joventut ha elaborat per a l’Estratègia Valenciana de la Joventut. Aquesta fórmula ampliada pot consultar-se en www.opinajove.org/resultats/