Joves en Perill

Portada web VG

Les persones joves de la Comunitat Valenciana enviem un missatge d’auxili a la societat. EL NOSTRE ECOSISTEMA ESTÀ EN PERILL i la seua sostenibilitat no està garantida.

Un ecosistema és un conjunt d’éssers vius i la seua relació amb el mitjà físic on habiten. L’equilibri d’aquest ecosistema es dóna quan hi ha una harmonia entre els éssers que el composen. Durant molts anys, l’equilibri s’ha basat en un contracte social pel qual, els seus elements més joves s’han preparat per a ser productius i cuidar dels seus éssers més desprotegits, els quals havien deixat de ser actius. No obstant això, aquest contracte social s’ha trencat perquè ja no és suficient amb estar preparada per a sobreviure en aquesta terra inhòspita. I amb ell, també hem perdut l’equilibri.

JOVES EN PERILL naix per a reivindicar unes polítiques que acaben amb la precarietat laboral que patim les persones joves i per garantir una ocupació de qualitat i un accés a l’habitatge en condicions dignes, per a poder aconseguir la nostra emancipació.

#JovesEnPerill

[] Animalarium

Les espècies més curioses i úniques de #JovesEnPerill es donen cita el 14 de setembre al carrer Navellos (València). Es tracta de les espècies que millor representen a dia de hui l’ecosistema de precarietat laboral juvenil.

Coneix a continuació a les espècies, i consulta també a continuació l’Observatori d’Emancipació Juvenil del segon semestre de 2015, que ofereix les dades sobre la realitat sociolaboral de la joventut valenciana.

[] El vídeo

[] Les infografies

[] La revista

JOVESenPerill_portada

[] Reportatges

sos

[] Les xarxes

[] La premsa