KA2 : IMPACTE DEL VOLUNTARIAT EN L´EMPLEABILITAT DE LA JOVENTUT .
24 octubre, 2014
0

Sin títuloEls dies 21 al 24 d´octubre va tindre lloc la reunió de coordinació entre les tres organitzacions sòcies d´aquest projecte: Cooperativa sociale Coopsse onlus (italia) CSP Palmela (Portugal) i el Consell de la joventut de la Comunitat Valenciana.

El projecte impacte del voluntariat en l´empleabilitat de la joventut , actualment en execució , és una associació estratègica entre entitats de Portugal , Itàlia i Espanya amb l’objectiu de posar en valor les competències i habilitats que s’adquireixen a través del voluntariat o la participació juvenil dirigit al teixit empresarial i amb la intenció de què siga útil per a apoderar la joventut que participa activament de les associacions juvenils en base a aquestes competències i habilitats.

Una reivindicació històrica de l’entramat associatiu juvenil , és el reconeixement de les habilitats i competències que s’adquireixen en l’educació no formal . Aquest projecte és útil precisament en aquesta línia , ja que volem que el teixit empresarial del nostre territori valore positivament els aprenentatges adquirits en períodes de voluntariat .

Com a resultat d’aquest projecte tindrem :

• Bloc d’experiències des de tres perspectives : voluntaris , treballadors en actiu que han estat voluntaris, ocupadors/es que valoren positivament els aprenentatges que s’adquireixen en el voluntariat .

• Guia de competències : resum de les principals competències que s’adquireixen en els períodes de voluntariat adreçat a ocupadors / es.

• Vídeos on s’expliquen de forma breu cadascuna de les competències .