La consellera Montón, a debat amb el jovent valencià
24 maig, 2018
0

«Volem donar veu i resposta a les preocupacions de la joventut valenciana». Aquesta és, en paraules del president del Consell Valencià de la Joventut, Natxo Mollà, la filosofia del cicle de debats ‘Què Opina’, que reprén la seua activitat el dimarts 29 amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón.

«Amb aquest espai volem acostar la política al col·lectiu jove a través del tu a tu, sense barreres ni imposicions». Així doncs, durant una hora i mitja, la titular de Sanitat atendrà a les qüestions formulades pels i les assistents, en un acte que versarà sobre les polítiques públiques de salut des de la perspectiva jove. L’hora prevista d’inici és a les 18 hores en l’Ateneu de València.

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal inscriure’s prèviament. Per això, el Consell Valencià de la Joventut ha habilitat en la seua pàgina web un assistent d’inscripció, on poden enviar-se ja les preguntes i suggeriments.

UN FORMAT D’ÈXIT

Amb la participació de Montón, ‘Què Opina’ suma ja tres edicions en les seues esquenes, fins al punt de convertir-se en el plat estrella de la campanya ‘Opina Jove’, que «des de fa més d’un any arreplega les opinions de la joventut per a estructurar i enriquir la nova Estratègia Valenciana de la Joventut», ha apuntat Mollà. Fins al moment, han passat sobre l’escenari el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

«La valoració és molt positiva», ha afirmat el president, que ha posat en valor el paper de ‘Què Opina’ com a eina per a «visibilitzar la importància de fer polítiques des d’una visió jove». «La població juvenil té els seus problemes, com tots i totes. No n’hi ha prou amb dir que són el futur, cal actuar i respondre a les seues peticions, ja que el contrari és llastrar el desenvolupament de la societat».

EL 3 DE JULIOL, CITA AMB CLIMENT

‘Què Opina’ continuarà el dimarts 3 de juliol amb el conseller d’Economia Sostenible, Comerç i Ocupació, Rafael Climent. Però aquesta no serà l’última edició, ja que tornarà a la tardor amb més representants del Consell de la Generalitat Valenciana.

Inscripcions

Podeu inscriure-vos-hi clicant sobre la imatge.