La joventut opina i proposa per a Europa
21 maig, 2014
0

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana organitzà el dilluns a la vesprada un debat de cara a les pròximes eleccions europees entre les principals forces polítiques.

El màxim òrgan de representació juvenil de la Comunitat Valenciana organitzà el dilluns a la vesprada un debat entre les quatre forces polítiques amb representació dins del Consell de la joventut, de cara a les eleccions europees.
En el debat participaren joves de Noves Generacions, Joves Socialistes del País Valencià, Bloc Jove i Joves d’Esquerra Unida, alguns d’ells, candidats i candidates a les eleccions europees de les seues formacions polítiques. El debat es va desenvolupar al voltant dels principals problemes que afecten la joventut, com són l’educació, l’ocupació i la participació juvenil, solucions dels quals poden passar per directrius europees que es marcaran a partir dels comicis del pròxim diumenge.
El debat s’emmarca en el projecte de joventut en acció “#iVote”, projecte que serveix per a fomentar la participació juvenil en les pròximes eleccions europees. En el projecte han participat joves de Bèlgica, Grècia, Turquia i Comunitat valenciana, on entre altres qüestions han treballat en el disseny d’una campanya per a informar la joventut sobre les eleccions europees i per a què la joventut conega com afecten les decisions que es prenen des del parlament europeu.
David Latorre, president del CJCV afirma que “és necessari que la joventut participe d’aquestes eleccions massivament, per marcar l’agenda política dels anys vinents”. D’altra banda, el Vicepresident del Consell Alexandre Vila, com a moderador del debat, explicà que “és imprescindible generar espais de reflexió i debat com aquest, així com prendre consciència de la importància d’Europa en el nostre dia a dia”.

Debat EU 2014