El CJCV tria la seua nova Comissió Permanent
19 desembre, 2016
0
El CJCV va celebrar l’Assemblea en la que ha renovat la seua Comissió Permanent encapçalada per Natxo Mollà.

El màxim òrgan de representació juvenil de la Comunitat Valenciana ha celebrat aquest diumenge 18 de desembre a la ciutat de València la seua Assemblea General Extraordinària on han triat el nou equip que dirigirà el projecte de l’entitat durant els pròxims dos anys.

La nova comissió permanent encapçalada per Natxo Mollà, seek del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, està formada a més per Paula Pallarés, de Joves Socialistes com a Vicepresidenta, Pilar Blasco, de Federació Don Bosco com a Secretària i Miguel Vargas del Consell de la Joventut de València com a tresorer. Completen aquest equip les vocalies representades per Elena Navarro de Joves CC.OO. PV, Serezade Enguídanos de Nuevas Generaciones del PP-CV, Gustau Pérez de Joves PV – Compromís, i Xabier Triana de la Federació d’Escoltisme Valencià.

Els objectius que s’ha marcat aquesta nova permanent són posicionar el CJCV com a referent juvenil, defendre els interessos i drets de la joventut davant les administracions i institucions, promoure l’associacionisme i la participació juvenil de base, i enfortir als consells locals de joventut i les entitats juvenils de base. Per a aconseguir-ho, treballaran per a fomentar l’associacionisme, l’autonomia de la joventut, relacions equitatives entre els gèneres, l’educació i la cultura.

El CJCV continuarà així com l’interlocutor de l’administració en matèria de joventut, fent seguiment de les polítiques de la Generalitat Valenciana en matèria d’ocupació, vivenda i oci educatiu, entre altres. Aquest nou equip assumeix aquest nou paper del Consell de la Joventut per tant de continuar fent arribar la veu dels i les joves valencianes a l’administració.

A l’acte de clausura va assistir representants de la Fundació Triangle Jove, Consell de Joventut de Catalunya, Consejo de la Juventud de España, així com Alberto Ibañez, Director de l’IVAJ, els quals van donar l’enhorabona a la nova Comissió Permanent i van instar a continuar treballant als nous membres com a referents de la joventut valenciana.

96807