Les polítiques d’ocupació juvenil, focus d’atenció del nou ‘Què Opina’ amb el conseller Climent
26 juny, 2018
0

‘Què Opina’ torna el dimarts 3 de juliol a la palestra amb la mateixa filosofia que l’ha «convertit en tot un referent en l’àmbit dels debats polítics, la llibertat d’expressar-se davant dels i les governants del nostre país sense cap tipus de barreres ni filtres», ha afirmat el president del Consell Valencià de la Joventut, Natxo Mollà. I ho farà, aquesta vegada, amb una temàtica de gran interés per al col·lectiu juvenil valencià, l’ocupació, i un convidat d’excepció, el conseller Rafael Climent.

Tal i com ha anunciat Mollà en roda de premsa, l’estructura del format «continuarà apostant per la interacció lliure entre joves i representants del Consell de la Generalitat, però aquesta volta amb més temps per al debat». Així doncs, el conseller Climent atendrà durant una hora i mitja a les qüestions formulades pels i les assistents, en un acte que versarà sobre les polítiques públiques d’ocupació des d’una perspectiva jove.

Amb aquesta nova edició, Climent rellevarà l’actual ministra de Sanitat Carmen Montón, que es va enfrontar, ara fa un mes, a les qüestions del jovent valencià. «Estem molt satisfets amb aquesta iniciativa i amb la resposta dels i les més joves», ha afirmat el president, que ha posat en valor el paper de ‘Què Opina’ com a espai focalitzador de les inquietuds de la joventut valenciana i com a eina per a «visibilitzar la importància de fer polítiques des d’una visió jove».

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal inscriure’s prèviament. Per això, el Consell Valencià de la Joventut ha habilitat en la seua pàgina web un assistent d’inscripció, on poden enviar-se ja les preguntes i suggeriments. L’hora prevista d’inici és a les 18.30 hores en el Palau Pineda de València.

DESPRÉS DE L’ESTIU, MÉS ‘QUÈ OPINA’

La visita del conseller Climent serà un punt i seguit dintre del cicle ‘Què Opina’, que tornarà després del recés estiuenc amb la titular d’Habitatge, María José Salvador, i, ja a l’hivern, amb la consellera d’Igualtat i vicepresidenta del Consell Mònica Oltra.