‘Sempre hem estat ací’, la campanya del Consell Valencià de la Joventut per a reivindicar i donar visibilitat al treball de les persones voluntàries

  • La institució juvenil reclama un major suport per part de les institucions públiques cap a les persones voluntàries i les associacions per a dur endavant la seua feina de manera digna
  • L’acció comunicativa conclou amb l’acte ‘Associar-se per a canviar-ho tot’, que tindrà lloc el dissabte, 11 de desembre, a les 17 hores en l’espai Wayco Russafa a València

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) ha llançat la campanya ‘Sempre hem estat ací’ amb l’objectiu de reivindicar i donar visibilitat al treball que duen a terme de manera altruista i desinteressada les persones voluntàries i el moviment associatiu al territori valencià.

“El voluntariat és un moviment global que treballa en tots els racons del globus terraqüi per a defensar valors com la igualtat, la justícia social i la solidaritat, al mateix temps que intenta fer del món un lloc millor on viure”, ha explicat la cap de Participació del CVJ, Andrea Gigante.

Aquesta acció comunicativa, organitzada amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, també vol mostrar l’enorme contribució de la joventut valenciana al moviment del voluntariat. De fet, és la gent jove qui abandera els moviments socials més importants del temps actual, com pot ser la lluita feminista o l’acció davant l’emergència climàtica.

Així mateix, el CVJ reclama un major suport per part de les institucions públiques cap a les persones voluntàries i les associacions. Concretament, demanen recursos públics per a dur endavant la seua feina de manera digna i que es reconega l’aportació que des del voluntariat es fa a la societat.

“Les persones voluntàries creiem que des de l’acció individual és possible canviar les coses, fer d’aquest món un lloc més amable, just i igualitari i ho fem mogudes pel compromís personal, però en aquesta tasca també necessiten comptar amb l’ajuda de les institucions per a amplificar al màxim el nostre impacte”, ha demanat Gigante.

 

I Premis del Voluntariat

La campanya conclou amb l’acte ‘Associar-se per a canviar-ho tot’, que tindrà lloc el dissabte, 11 de desembre, a les 17 hores en l’espai Wayco Russafa a València. La cita comptarà, d’una banda, amb una taula redona sobre la situació actual de l’associacionisme al territori valencià, on participen l’exmembre de la Comissió Permanent del CVJ, Pere Fuset; l’expresidenta del CVJ i actual presidenta de la Confederació Don Bosco, Pilar Blasco; l’expresident de la Federació d’Escoltisme Valencià, Ignacio Mora; la exmembre de la Comissió Permanent del CVJ, Elena Mañas, i la membre del Consell de la Joventut d’Alzira, Yasmina Crespo.

D’altra banda, a l’acte també es farà entrega de la primera edició dels Premis del Voluntariat, iniciativa del CVJ que premia projectes innovadors, originals i creatius, que defensen els valors del voluntariat i que realitzen una aportació positiva a la societat.

La clausura de l’encontre corre a càrrec de les humoristes valencianes Saray Cerro, Cabrafotuda i Maria Juan i el seu espectacle Riures 2.0, una mostra del compromís del CVJ amb el sector de la cultura i les joves creadores valencianes.

Descobreix la campanya completa i inscriu-te per a assistir a l’acte ací.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.