Opina JOVE

Des del CJCV estem treballant conjuntament amb l’IVAJ, en el procés participatiu de l’elaboració de l’Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ), la qual marcarà les línies d’actuació de la Generalitat en matèria de joventut (educació, ocupació, habitatge…), és a dir, serà el document que arreplegue les mesures concretes a realitzar pel Govern.
Com es tracta d’una estratègia que influirà en la joventut directament, des del CJCV tenim l’objectiu de recollir les teues propostes per poder visibilitzar-les! Com?

 

  1. En aquest apartat web: #OpinaJove. Et facilitem diferents opcions que et permeten reflexionar sobre la temàtica que elegisques de forma fàcil i ràpida.

CALENDARI OPINA JOVE 2017

CALENDARI OPINA JOVE 2017-001

#OpinaJove! 

Tens 4 formes per a aportar les teues idees. Tria les que més t’agraden i PARTICIPA!

1. Urna d’opinions!

Tens clar el que vols dir?

Clica en cadascuna de les urnes que tens a continuació i accediràs a un formulari per conèixer algunes dades de cada temàtica, i també podràs fer propostes i donar la teua opinió. Les teues aportacions seran tingudes en compte pel Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana quan faça propostes per a l’Estratègia Valenciana de Joventut.

2. Tria casa i destí!

Quina d’aquestes postals t’agrada més? On et veus vivint?
Escull una de les nostres postals i coneix qui viu ací i les seues condicions. Després, clica en la imatge i contesta de forma ràpida i senzilla!

3. Escull perfils professionals: JobToNever!

Coneixes a algú que busque feina? O tu mateix, estàs buscant-ne Si la teua resposta és sí, segur que ja saps quina és la situació que es viu… Hui, et proposem que canvies de posició i sigues tu qui trie els perfils. Faràs la selecció, i hauràs de triar a una persona jove per a cadascuna d’aquestes ofertes de treball.
T’atreveixes a posar-te a l’altre costat de la taula? Clica en una de les ofertes i al formulari que t’apareixerà, tria la persona que vegues més adequada.

4. Realgram! La realitat sense filtres