PROCÉS PARTICIPATIU DE L’ELABORACIÓ DE L’ESTRATÈGIA VALENCIANA DE JOVENTUT. CJCV – IVAJ
25 gener, 2017
0

El  Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana  i l’Institut Valencià de la Joventut volem treballar conjuntament en el procés participatiu de l’elaboració de l’Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ), la qual marcarà les línies d’actuació de la Generalitat en aquest àmbit, és a dir, serà el document que arreplegue les mesures concretes a realitzar per l’administració per a millorar la situació dels jóvens.

Volem desenvolupar un procés que servisca per a conéixer les necessitats de la gent jove davant de la confecció de les polítiques integrals de joventut. És per això que hem organitzat, per una banda, una activitat de consulta a la població jove sobre les seues problemàtiques i sobre el que li demanen al govern de cara a la construcció del Pla Jove de la Generalitat Valenciana. A aquesta activitat li hem denominat “Demoplaça: Opina Jove” i consistirà en una dinamització al carrer de les propostes que es poden fer al voltant del debat de la Estratègia Valenciana de Joventut.

ESPAIS OPINA JOVE:

VALÈNCIA: 10 de febrer, 17:30 – 20:30 – Pati Estació del Nord (C/Xàtiva, 24 Valencia 46003)

CASTELLÓ: 17 de febrer, 17:30 – 20:30 – Plaça Major

ALACANT: 24 de febrer, 17:30 – 20:30 – Plaça de la Muntanyeta

Per altra banda, hem organitzat un Debat Provincial, que serà un espai on opinar i reflexionar sobre la Estratègia Valenciana de Joventut amb els agents implicats a l’àmbit de joventut: Administracions Públiques, Professionals de Joventut, Consells Locals de Joventut i Associacions de Joventut, així com joves no associades. Al mateix temps, l’IVAJ vol aprofitar aquesta trobada de regidories de joventut per a avaluar les actuacions desenvolupades i presentar les seues línies de treball en 2017.

TROBADES REGIDORIES DE JOVENTUT 2017 I DIÀLEG ESTRUCTURAT SOBRE L’EVJ

VALÈNCIA: 11 de febrer, ADEIT Fundació Universitat (Plaza Virgen de la Paz, 3, 46001 València)

CASTELLÓ: 18 de febrer, Unitat Territorial de l’IVAJ (C/ Dels Orfebres Santalinea, 2 – 12005 Castelló de la Plana)

ALACANT: 25 de febrer, Alberg Juvenil la Florida (Av. Orihuela, 59 – 03007 Alacant)

HORARI DEBAT + TROBADA

 

Inscriu-te al següent formulari indicant al debat que assistiràs: