Que opina Vicent Marzà
3 novembre, 2017
0

 

Des del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana s’organitza una nova edició del cicle de tertúlies ‘Què Opina’ amb membres del govern de la Generalitat Valenciana per parlar sobre polítiques relaciones amb la situació juvenil. El passat 4 de juliol vam inaugurar aquest cicle amb Ximo Puig, President de la Generalitat.

 

En aquesta ocasió, comptarem amb el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, per parlar sobre la perspectiva juvenil en les polítiques que es duen a terme des de la seua Conselleria. La política educativa, beques, la participació juvenil i associacionisme estudiantil, i la democratització de la cultura o els reptes en polítiques d’investigació seran alguns dels temes tractats en aquest espai de tertúlia, en el qual haurà un espai per fer preguntes al Conseller.

 

‘Què Opina Vicent Marzà’ tindrà lloc el 21 de novembre de 2017 a les 18.00h en el Ateneu Sky Bar Restaurant, en la Plaça de l’Ajuntament de València. Per a poder assistir s’ha habilitat un formulari d’inscripció, a efectes de preveure l’aforament. Serà necessari emplenar el formulari per poder assistir.

 

Amb aquests espais des del CJCV volem apropar la política als i les joves, i generar espais de consulta i opinió, dins de la iniciativa ‘Opina Jove’ del CJCV. Us esperem en #QueOpinaMarzà