Centre de Recursos

El Consell Valencià de la Joventut posa el seu Centre de Recursos a disposició dels col·lectius juvenils, tot oferint la cessió de materials i d’espais propis. A l’hora de fer ús d’aquest servei, és important que consulteu abans la normativa que el regula, per tal de tindre clares les condicions d’arrendament:

Normativa ús material i instal·lacions del Consell Valencià de la Joventut 

Els espais disponibles a la nostra seu són els següents:

 Ací pots consultar la disponibilitat dels espais:

 

Per a fer una reserva d’espais:

Empleneu el següent formulari. Una vegada rebem la teua sol·licitud ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la disponibilitat i la reserva dels espais.

RECORDA! Les reserves d’espais es fan amb un termini no inferior a cinc dies ni superior a quatre mesos. Si la teua reserva és amb un temps inferior a 5 dies no podem garantir-te la disponibilitat. En aquest cas, hauràs de cridar directament per telèfon, en horari d’oficina (96 351 01 20).

 

Per a fer ús del nostre allotjament:

Empleneu el següent formulari. Una vegada rebem la teua sol·licitud ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la disponibilitat i la reserva.

RECORDA! Les reserves d’allotjament es fan amb un termini no inferior a set dies ni superior a quatre mesos. Si la teua reserva es amb un temps inferior a set dies no podem garantir-te la disponibilitat. En aquest cas, hauràs de cridar directament per telèfon, en horari d’oficina (96 351 01 20).


El material disponible per a cedir a les entitats juvenils és:

  • Equip de so
  • Projectors
  • Càmera de vídeo
  • Càmera fotogràfica
  • Altaveus
  • Portàtils
  • Gravadora veu
  • Pissarres amb rotafulls

Per a fer una reserva de material:

Emplena el següent formulari. Una vegada rebem la teua sol·licitud ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la disponibilitat del material.

RECORDA! Les reserves de material es fan amb un termini no inferior a tres dies ni superior a quatre mesos. Si la teua reserva es amb un temps inferior a cinc dies no podem garantir-te la disponibilitat. En aquest cas, hauràs de cridar directament per telèfon, en horari d’oficina (96 351 01 20).