Equitat
Resolucions de la XLII AGO del CJCV: convocatòria ajudes a CLJ i paritat a la CP
19 abril, 2016
0

A la XLII AGO del CJCV d’aquest cap de setmana (16 i 17 d’abril), diagnosis la nostra entitat va treballar propostes per a la nova Llei de Joventut, va elegir la nova Comissió Permanent, persones auditores internes, representants al Consell Rector. A més, es va explicar i aprovar la gestió de l’anterior Comissió Permanent.

Però, no sols això, sinò que hi va haver temps per aprovar resolucions d’urgència, en dos sentits:

a) A proposta del Consell de la Joventut de València i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, es va presentar una resolució d’urgència on s’exigia la publicació de la convocatòria d’ajudes de l’IVAJ.GVA Jove. als Consells Locals de Joventut, ja que, d’altra manera, es posa en perill la bona gestió dels recursos públics, el bon funcionament dels Consells Locals i el paper que realitzen en el teixit associatiu de les seues localitats.
Podeu descarregar-vos i llegir la resolució en aquest enllaç: Resolució AGO Ajudes IVAJ

b) A més, des de la nova Comissió Permanent, es volia manifestar la importància que té apoderar, des de les entitats bases, a les dones, ja que per al nou grup, ha sigut impossible, conformar una candidatura paritària. Entre altres mesures de formació, difusió… s’ha especificat que l’àrea d’igualtat depenga de Presidència.

Podeu descarregar-vos i llegir la resolució en aquest enllaç: Resolució paritat CP

Paritat a la CP del CJCVResolució AGO Ajudes IVAJ