Reunió Plenària | 2-3 d’octubre | BENICÀSSIM

El Consell Valencià de la Joventut convoca a les seues entitats membre a la propera Reunió Plenària, que tindrà lloc el dissabte 2 i el diumenge 3 d’octubre, a les 10.30 h en primera convocatòria, a l’Alberg Argentina de Benicàssim (Castelló).

HORARI I LLOC

Dissabte, 3 d’octubre
10.30 h. Primera convocatòria
11.00 h. Segona convocatòria

Alberg Juvenil Argentina

ORDRE DEL DIA

L’ordre del dia de la Plenària serà el següent:

 1. Inauguració de la Reunió Plenària d’Entitats membre.
 2. Lectura i aprovació, si escau, de l’ordre del dia.
 3. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Plenària anterior.
 4. Grups de treball.
 5. Seguiment del pla de treball.
 6. Seguiment econòmic.
 7. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe d’altes i baixes.
 8. Presentació i aprovació, si escau, de les propostes de resolució.
 9. Precs i qüestions.
 10. Cloenda.

 

ACREDITACIONS

A la plenària, pot assistir una persona per cadascuna de les entitats i consells de ple dret, amb veu i vot i una persona representant per cadascuna de les entitats adherides amb veu, però sense vot, totes elles d’entre 12 i 30 anys.

En aquesta ocasió, no podem assegurar l’assistència de totes les persones convidades de les entitats, per les restriccions d’aforament de la sala, a causa de la COVID-19. Podeu acreditar-vos com a convidades, però arribat el moment, podríem comunicar-vos que no tenim suficient aforament.

Les acreditacions es poden realitzar en el següent formulari, des del 2 d’octubre i fins al moment del començament de la plenària.

No obstant això, us recordem la importància d’acreditar-se prèviament, per motius logístics, de control d’aforament i per assegurar totes les mesures de seguretat necessàries. Com sabeu, per motius COVID-19, les places de les sales són més reduïdes.

Com ja sabeu, totes les despeses del cap de setmana són a càrrec del Consell Valencià de la Joventut. No obstant això, si teniu despeses de desplaçament, heu de gestionar-les prèviament i se us reemborsaran una vegada heu enviat, dins del termini establert, el full de liquidació emplenat i signat a tecnic.comptabilitat@conselljoventut.org.

 

DOCUMENTACIÓ

 1. Convocatòria i ordre del dia
 2. Full de liquidació despeses
 3. Acta plenària anterior
 4. Informe positiu admissió entitat Adherida ‘ESN España’
 5. Proposta de resolució Consells Locals de Joventut: “Per demanar a l’IVAJ una major agilitat en la gestió dels convenis”

 

La documentació necessària per a la Plenària, se us enviarà amb temps suficient i serà penjada al web del Consell Valencià de la Joventut, d’acord amb els terminis reglamentàriament establerts.

Recordeu que durant l’encontre no es repartirà cap material en paper.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.