TORNEN ELS ESPAIS OPINA JOVE!
5 setembre, 2017
0

Amb l’arribada del nou curs, des del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana tornem amb més força que mai! Es per aixó que tornen els Espais Opina Jove! Agafa la teua agenda i apunta les dates per a participar tant als debats com als espais!

Continuem treballant junt a l’Institut Valencià de la Joventut en el procés participatiu de l’elaboració de l’Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ), la qual marcarà les línies d’actuació de la Generalitat en aquest àmbit, és a dir, serà el document que arreplegue les mesures concretes a realitzar per l’administració per a millorar la situació dels jóvens.

Volem desenvolupar un procés que servisca per a conéixer les necessitats de la gent jove davant de la confecció de les polítiques integrals de joventut. És per això que hem organitzat 3 nous espais Opina Jove, repartits per tot el nostre territori, per una banda, una activitat de consulta a la població jove sobre les seues problemàtiques i sobre el que li demanen al govern de cara a la construcció del Pla Jove de la Generalitat Valenciana, “Espai Opina Jove” i consistirà en una dinamització al carrer de les propostes que es poden fer al voltant del debat de la Estratègia Valenciana de Joventut.

ESPAIS OPINA JOVE:

ELX (ALACANT): 22 de setembre, 17:30 – 20:30 – Plaça Algeps (Xemeneies)

VILA-REAL (CASTELLÓ): 29 de setembre, 17:30 – 20:30 – Plaça Major

ONTINYENT (VALÈNCIA): 18 de novembre, 17:30 – 20:30 – (Lloc per determinar)

 

Per altra banda, continuem amb els Debats Provincials, com espais on opinar i reflexionar sobre la Estratègia Valenciana de Joventut amb els agents implicats a l’àmbit de joventut: Administracions Públiques, Professionals de Joventut, Consells Locals de Joventut i Associacions de Joventut, així com joves no associades. 

DIÀLEG ESTRUCTURAT SOBRE L’EVJ

ELX (ALACANT): 23 de setembre, Centre Social El Raval, (Carrer Boix i Rosario, 2, 03203 Elx)

VILA-REAL (CASTELLÓ): 30 de setembre, Espai Jove, (Av. França, 25-27, 12540 Vila-real)

ONTINYENT (VALÈNCIA): 18 de novembre, Casal Jove, (Carrer de Joan XXIII, 10B, 46870 Ontinyent)

HORARI DEBAT 

 

Inscriu-te al següent formulari indicant al debat que assistiràs: