La incidència política protagonitza la Trobada Valenciana de Consells Locals de Joventut

  • L’encontre ha reunit als Consells Locals de Joventut de Xàtiva, València, Carcaixent, Alacant i Castelló
  • L’objectiu és fer xarxa entre les diferents entitats de voluntariat juvenil i formar a les joves participants per a enfortir l’associacionisme jove

La incidència política ha protagonitzat la Trobada Valenciana de Consells Locals de Joventut (Trovacolo) amb l’objectiu de donar als consells participants les ferramentes necessàries per a incloure les seues demandes i reivindicacions en l’agenda social, política i mediàtica dels seus municipis.

L’encontre, que ha tingut lloc el passat cap de setmana en Venta del Moro, ha reunit als Consells Locals de Joventut de Xàtiva, València, Carcaixent, Alacant i Castelló i als membres de la Comissió Permanent del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) per a treballar la comunicació política, el funcionament dels mitjans de comunicació i les dinàmiques de treball de l’Administració Pública.

Aquestes sessions formatives van ser impartides per la periodista i consultora de comunicació política Teresa Ciges, el periodista Gonzalo Sánchez i el sociòleg i politòleg David Gil. A més, la dinamització i organització de l’activitat va ser a càrrec de la Borsa de Formació del CVJ.

El Trovacolo és un encontre anual de trobada dels Consells Locals de Joventut de tota la Comunitat Valenciana amb el fi de fer xarxa entre les diferents entitats de voluntariat juvenil i formar a les joves participants per a enfortir l’associacionisme jove en tot el territori.

 

Descarrega ací les fotos de l’encontre.

 

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.