UNA INVITACIÓ ALS JOVES A FER ‘UN PAS ENDAVANT’ EL PROPER 24 DE MAIG
6 maig, 2015
0

baseplantilla

Aquest dimecres es presenta la campanya de foment del vot juvenil de la Fundació Triangle Jove, coincidint amb el debat de polítiques de joventut que tindrà lloc a València.

Animar a la joventut a sortir i participar en les eleccions autonòmiques i locals és l’objectiu de la campanya ‘Fes un pas endavant. Surt i participa!’, organitzada per la fundació Triangle Jove, que agrupa a entitats juvenils i consells de la joventut de País Valencià, Catalunya i Illes Balears, i que serà presentada aquesta vesprada, a les 19.00h, en la seu del Consell de la Joventut de València.

La campanya inclou un portal web (unpasendavant.org/) amb informació sobre les eleccions, un manifest sobre les demandes de la joventut, enllaços a altres campanyes i iniciatives, i vídeos preparats per a l’ocasió. ‘Es tracta d’una campanya en la qual s’han economitzat recursos, ja que s’ha comptat amb voluntaris per als vídeos, i s’han dissenyat materials que podran ser aprofitats pels consells de joventut locals, per a difondre campanyes de foment del vot juvenil als seus propis municipis’ apunta David Latorre, President del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), una de les entitats organitzadores.

Emancipació, propostes d’oci, transport, i participació en el disseny de diferents polítiques…Des de la campanya es posa de rellevància la importància que té la política local en la vida dels joves, i per això es justifica la necessària participació de la joventut, no sols a les eleccions, sinó en la vida social i política dels seus pobles i ciutats.

La presentació d’aquesta campanya i els seus materials té lloc coincidint amb el debat organitzat pel Consell de la Joventut de València, on els representants dels diferents partits polítics que concorren a les eleccions locals de la ciutat exposaran les seues línies d’actuació en l’àmbit de la joventut.

És un moment per a reivindicar el paper de la joventut en la vida política i social, per això, David Latorre anima als i les joves a ‘informar-se i conscienciar-se, perquè el 24 de maig hem de fer un pas endavant, sortir i participar’.

Acte de presentació de la campanya ‘Fes un pas endavant. Surt i Participa!’, i debat sobre polítiques de joventut:

– Seu del Consell de la Joventut de València (C/ Jose Mª Haro, 9-11 baix)

– 19.00h

Més informació:

– David Latorre, President del CJCV: 687.46.04.95 / presidencia@cjcv.org

– Web campanya: www.unpasendavant.org