Obertes les inscripcions per a la XXI Trobada del Tringle Jove
29 juliol, 2019
0

Som el present, cuidem el futur“. Així comença la XXI Trobada del Triangle Jove.

Enguany estarem a Moraira, els dies 18, 19 i 20 d’octubre, per aconseguir que totes les persones joves i les seues entitats comencen a tindre una mirada ecologista i se n’adonen de la responsabilitat que tenen sobre el medi ambient. Parlarem, debatrem i posarem en comú tots eixos recursos de què disposem per tindre cura del nostre entorn. També farem una parada en l’ecofeminisme -des d’una perspectiva de lluita social-, en incidència política local i en models de producció i consum.

T’interessen estos temes? Vols cuidar el planeta i encara no saps per on començar? En este formulari tens tots els detalls per poder incriure’t! Tens fins el 30 de setembre.

 


Encara no saps què és la Trobada Triangle Jove?

És un espai de formació, debat i coneixement mutu entre les persones representants de les diferents entitats juvenils i consells locals de joventut que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell Valencià de la Joventut (CVJ). El seu objectiu és millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació social dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais d’encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes.

Per a més informació, pots posar-te en contacte a través de fundacio@trianglejove.org, consell@cnjc.cat o info@conselljoventut.org