Formació

Des del Consell Valencià de la Joventut som conscients que per a participar, a més de voler i poder fer-ho, s’ha de saber com fer-ho. Per la qual cosa, any rere any fem una aposta decidida per la formació, que destinem per a capacitar entitats juvenils, consells de joventut i persones joves en general, ja que la joventut no associada també pot ser partícip dels nostres cursos.

Per tal d’aprofitar al màxim l’experiència, oferim mòduls de formació de 12 hores de durada en règim de cap de setmana, totalment gratuïts. En algunes ocasions, els mòduls s’estructuren en itineraris, per tal d’oferir-ne una formació més ampla. En aquest cas, es recomana realitzar-ho complet.

A la imatge inferior podeu consultar totes les dates i localitzacions del Pla Formatiu 2018.


BORSA DE FORMACIÓ

D’altra banda, el Consell Valencià de la Joventut compta amb una Borsa de Formació composta per persones joves del moviment associatiu juvenil que, a més d’impartir les formacions del nostre Pla Formatiu, poden impartir formacions personalitzades o realitzar tasques de facilitació de processos d’anàlisi, decisió i debat o de mediació.

Per a més informació, o per a demanar pressupost, podeu contactar-nos a través del correu electrònic: formacio@conselljoventut.org o telefonant al 963.510.120.


CURSOS DE FORMACIÓ 2019

NOVETAT

23-24 de febrer: Introducció a la Perspectiva de Gènere

23-24 de març: Incidència Política