Plenari Jove: l’experiència immersiva definitiva

Si et pregunten per la política en general, de segur que et venen al cap les últimes mesures aprovades pel Govern central o un enfrontament polèmic al Congrés dels Diputats i les Diputades que es va fer viral a Twitter.

És menys probable que penses en alguna qüestió relacionada amb les institucions autonòmiques i hi ha un 100% de possibilitats que no penses en la política local.

Pareix que la informació que ens aplega en major quantitat o sobre la que estem més informades és aquella que ens queda més lluny. Mentrestant, el que passa en els nostres ajuntaments passa de puntelletes per les nostres vides quan en realitat són les decisions que més ens afecten com a ciutadania.

Sé el que estàs pensant: la política local és avorrida. Penses que es tracta de triar els bancs nous que posaran al parc o gestionar la recollida de fems perquè no se’t queixe el senyor Tomàs, per a qui el carrer mai està prou net.

És cert que totes aquestes qüestions formen part del dia a dia d’un consistori, però la vida local va molt més enllà. I volem que la conegues.

Així, si vols deixar-te impressionar pel fascinant món municipal i viure una aventura al més pur estil House of Cards o Borgen, tenim el pla perfecte per a tu.

Et presentem el Plenari Jove.

Una cap de setmana (amb totes les despeses cobertes), on et convertiràs en regidor (fictici). Les persones participants seran dividides en diferents grups i a cadascun se li assignarà una ideologia política (que no un partit) i des d’eixa posició haurà d’elaborar, negociar i tirar endavant una moció.

El colofó final serà el debat d’aquest text en el mateix Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàtiva (no es pot demanar major nivell de simulació). Així que si la política està entre els teus interessos, a banda de TikTok i Minecraft, has de participar.

On i quan?

L’activitat tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer a l’alberg Casablanca a Xàtiva, començarà el divendres a les 18:30 hores per a finalitzar el diumenge a les 16:30 hores.

Està dirigit a persones joves d’entre 16 i 28 anys que vulguen viure una experiència participativa i posar-se en la pell de les persones que es dediquen a la política més propera, la que tria les jardineres del teu carrer. L’activitat està oberta per a tot el món, no cal que sigues veí de Xàtiva.

Pots inscriure’t en el següent enllaç fins al diumenge, 19 de febrer. Si tens algun dubte, contacta amb cjxativa46800@gmail.com.

INSCRIPCIÓ

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.