Prenem Les Corts 2022

Què és Prenem les Corts?

Prenem les Corts és una iniciativa educativa que reuneix a persones joves de tot el territori valencià amb la finalitat d’apropar la política institucional i el funcionament de les Corts Valencianes a la joventut, al mateix temps que combat la desafecció política entre el col·lectiu jove.

Quin és el seu objectiu principal?

El seu principal objectiu és difondre i donar a conèixer els mecanismes legislatius i el funcionament dels organismes democràtics, en aquest cas les Corts Valencianes, i apropar a la joventut la política institucional. A més, l’activitat vol ajudar les persones joves a desenvolupar la capacitat de comunicar-se, parlar en públic i arribar a consensos en grups diversos i amb persones amb diferents formes de pensar. Així, Prenem les Corts busca generar espais d’intercanvi d’experiències, de coneixements i de propostes conjuntes entre el col·lectiu juvenil.

Qui pot participar?

Prenem les Corts va dirigit a les persones joves d’entre 16 i 25 anys de la Comunitat Valenciana. Per a participar s’haurà de presentar una candidatura individual. 

Es seleccionaran un total de 60 persones d’entre totes les sol·licituds d’acord amb una sèrie de criteris, entre els quals podem destacar: gènere, territorialitat (zones rurals, municipis xicotets, zones d’interior, etc.) o joves en risc d’exclusió social, entre altres.

Quan i on?

L’activitat tindrà lloc el dissabte, 19 de novembre, a la ciutat de València. L’inici serà a les 10 hores a les Corts Valencianes. Després de dinar continuarà amb els tallers en el Centre Octubre fins a les 18 hores. Les despeses de transport i manutenció estan cobertes per l’organització.

En què consisteix?

Prenem les Corts inclou diverses activitats:

  • Taller sobre les Corts Valencianes per a conéixer la institució i comprendre quines funcions i tasques realitza.
  • Visita guiada a les Corts Valencianes, per a conéixer la història i la importància de la institució.
  • Xerrada amb diputats i diputades, qui ens parlarà de la seua feina. 
  • Dos tallers formatius sobre incidència política i comunicació, impartits per la Borsa de Formació del CVJ.

 

INSCRIU-TE ACÍ

¡Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.