Prenem Les Corts 2022

Què és Prenem les Corts?

Prenem les Corts és una iniciativa educativa que reuneix a persones joves de tot el territori valencià amb la finalitat d’apropar la política institucional i el funcionament de les Corts Valencianes a la joventut, al mateix temps que combat la desafecció política entre el col·lectiu jove.

Quin és el seu objectiu principal?

El seu principal objectiu és difondre i donar a conèixer els mecanismes legislatius i el funcionament dels organismes democràtics, en aquest cas les Corts Valencianes, i apropar a la joventut la política institucional. A més, l’activitat vol ajudar les persones joves a desenvolupar la capacitat de comunicar-se, parlar en públic i arribar a consensos en grups diversos i amb persones amb diferents formes de pensar. Així, Prenem les Corts busca generar espais d’intercanvi d’experiències, de coneixements i de propostes conjuntes entre el col·lectiu juvenil.

Qui pot participar?

Prenem les Corts va dirigit a les persones joves d’entre 16 i 25 anys de la Comunitat Valenciana. Per a participar s’haurà de presentar una candidatura individual. 

Es seleccionaran un total de 60 persones d’entre totes les sol·licituds d’acord amb una sèrie de criteris, entre els quals podem destacar: gènere, territorialitat (zones rurals, municipis xicotets, zones d’interior, etc.) o joves en risc d’exclusió social, entre altres.

Quan i on?

L’activitat tindrà lloc el dissabte, 19 de novembre, a la ciutat de València. L’inici serà a les 10 hores a les Corts Valencianes. Després de dinar continuarà amb els tallers en el Centre Octubre fins a les 18 hores. Les despeses de transport i manutenció estan cobertes per l’organització.

En què consisteix?

Prenem les Corts inclou diverses activitats:

  • Taller sobre les Corts Valencianes per a conéixer la institució i comprendre quines funcions i tasques realitza.
  • Visita guiada a les Corts Valencianes, per a conéixer la història i la importància de la institució.
  • Xerrada amb diputats i diputades, qui ens parlarà de la seua feina. 
  • Dos tallers formatius sobre incidència política i comunicació, impartits per la Borsa de Formació del CVJ.

 

INSCRIU-TE ACÍ

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.