El Consell Valencià de la Joventut i Jovesord Comunitat Valenciana signen un conveni de col·laboració per a garantir la integració i la participació de la joventut sorda

  • L’acord té com a objectiu promoure entre la joventut el respecte a la diversitat, l’ús de la llengua de signes i de les ferramentes adients per a la participació plena de les persones joves sordes en la societat

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el Consell de Joventut Sorda de la Comunitat Valenciana, Jovesord CV, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per a garantir la integració i la participació de la joventut sorda.

L’acord, que tindrà una duració d’un any, té com a objectiu promoure entre la joventut el respecte a la diversitat, l’ús de la llengua de signes i de les ferramentes adients per a la participació plena de les persones joves sordes en la societat, així com fomentar l’associacionisme com a eina d’intervenció social i per a assolir millores en la qualitat de vida de les persones joves.

“Aquest acord representa un pas molt important per a fer del CVJ un espai inclusiu per a tota la joventut i representar les diferents realitats que conviuen dins del col·lectiu jove”, ha afirmat la responsable del bloc d’Acció Social, Sonia Gil.

Des de Jovesord CV han assegurat que “la línia de col·laboració existent entre el CVJ i el col·lectiu de joves sords al territori valencià és molt important per aconseguir l’accessibilitat real de les persones sordes joves, el foment de la seua participació i de l’associacionisme juvenil”.

Aquest conveni és el resultat del treball que la comissió jove de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana i el CVJ porten realitzant en els últims anys amb la finalitat última de millorar la inclusió i la participació de les persones joves sordes.

“Volem millorar la qualitat de vida de la joventut i construir una societat respectuosa amb la diversitat i, per a aconseguir-ho, l’associacionisme i la col·laboració entre entitats són eines fonamentals”, ha afegit Gil.

Entre les activitats contemplades en el marc del conveni de col·laboració, figuren la participació en projectes i programes de manera bilateral o multilateral, la cooperació en programes de formació i de l’estudi de la realitat social i associativa o l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l’activitat de les dues entitats.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.