#ViuEnPlaEuropa, la campanya del Consell Valencià de la Joventut i la Generalitat per a reivindicar la importància de la participació juvenil en el futur de la Unió Europea

  • L’objectiu és animar a les persones menors de 30 anys a mobilitzar-se i participar per a incloure la perspectiva jove en el context comunitari
  • La presidenta del CVJ assegura que la gent jove té al davant “grans reptes de futur”, com la lluita contra el canvi climàtic, la reconstrucció de l’estat del benestar o la defensa de la igualtat i la diversitat

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i la Generalitat han presentat aquest dissabte la campanya #ViuEnPlaEuropa per a reivindicar la importància de la joventut en la consolidació del projecte europeu i la necessitat d’adoptar un rol actiu i participatiu en les polítiques comunitàries.

Aquesta acció comunicativa, que s’emmarca dins de les activitats organitzades amb motiu de l’Any Europeu de la Joventut, té com a objectiu destacar la capacitat d’impacte en el futur de les decisions que es prenen a Brussel·les, al mateix temps que vol animar a la joventut a mobilitzar-se i participar per a incloure la perspectiva jove en el context supranacional. 

“Ens trobem en un punt d’inflexió, en el final de la pandèmia i en l’inici de la recuperació econòmica, social i emocional. Estem vivint un temps de canvi i la joventut hem de dir fort i clar com és eixe futur”, ha explicat la presidenta del CVJ, Cristina Martínez, durant la seua intervenció a l’acte, al que ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Així mateix, la cap de l’òrgan juvenil ha assegurat que la declaració del 2022 com Any Europeu de la Joventut ha de ser “una oportunitat” per a posar la joventut i totes les seues reivindicacions en el centre de la política de la Unió Europea. “Les conseqüències de les decisions que es prenen hui les viurem les generacions més joves demà”, ha asseverat.

La campanya busca reforçar el sentiment de comunitat entre la població menor de 30 anys i la Unió Europea mitjançant  la visibilització de les similituds que existeixen entre els valors hegemònics que defensa la joventut actual i aquells que inspiren el projecte comunitari. Segons Martínez, la joventut té al davant “grans reptes de futur”, com la lluita contra el canvi climàtic, la reconstrucció de l’estat del benestar amb treball digne i oportunitats per a l’emancipació o la defensa de la igualtat i la diversitat. 

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.