Una dotzena de joves artistes valencianes participen en l’exposició ‘L’art com a eina de reivindicació i desenvolupament personal’ del Consell Valencià de la Joventut

  • L’objectiu és mostrar el potencial, no sols de les joves artistes, sinó de la creació cultural com a vehicle per a la reivindicació social i política
  • La mostra es troba a la ciutat de València, en el Centre Municipal de Joventut Campanar, i estarà oberta al públic fins al dijous, 28 d’abril

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) inaugura aquest dimecres l’exposició col·laborativa ‘L’art com a eina de reivindicació i desenvolupament personal’, on tretze joves artistes valencianes de diferents disciplines creatives exposen la seua obra.

L’objectiu és mostrar el potencial, no sols de les joves artistes, sinó de la creació cultural com a vehicle per a la reivindicació social i política, al mateix temps que serveix de via per a l’expressió d’idees, inquietuds i emocions personals.

“La joventut som grans consumidores de productes culturals, però també hi ha un gran nombre de nosaltres que participen d’aquest món a través de la creació de les seues pròpies obres. Aquesta exposició busca donar-los reconeixement i oportunitats en un àmbit en el qual no sempre és fàcil obrir-se camí”, ha explicat el cap d’Educació Integral del CVJ, David Barbancho.

L’acte compta amb la celebració d’una taula rodona, un espai per a la reflexió sobre l’art i la joventut, la cultura i l’activisme i la presència de l’adultcentrisme dins d’aquest món.

Amb més de 25 obres, la mostra compta amb treballs de diverses modalitats artístiques, com la pintura, la poesia, la fotografia o la xilografia, entre altres. L’exposició es troba a la ciutat de València, en el Centre Municipal de Joventut Campanar, i estarà oberta al públic fins al dijous, 28 d’abril.

Aquest acte és la primera de les diverses iniciatives que el CVJ ha organitzat amb motiu de la Setmana de les Arts, un projecte que té l’objectiu de visibilitzar la creació artística juvenil del territori valencià i reivindicar el paper del col·lectiu jove en el món de la cultura.

¡Comparteix!

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.