Programa cultural ‘Viu a l’estiu’

És el moment de recuperar els espais que la pandèmia ens va obligar a abandonar i aprofitar aquesta oportunitat per a apostar per un model d’oci alternatiu que deixe de costat el món de la nit.

Des del Consell Valencià de la Joventut, defensem un oci fonamentat en l’esplai saludable, la cultura segura i la participació juvenil i, per això, et presentem el programa cultural i d’oci ‘Viu a l’estiu’, on recopilen activitats d’entreteniment dirigides a les persones joves en tot el territori valencià.

L’accés a l’oci, la cultura i la socialització juguen un paper molt important en la salut mental de les persones joves, donat que el moment vital que transitem ara necessita tots aquests estímuls per a garantir el nostre benestar físic i, sobretot, emocional. Així, dins de la campanya ‘Mentalment gelades’, organitzada amb motiu del Dia Mundial de la Joventut, volem apropar totes aquestes activitats a la joventut valenciana.

Tota la informació necessària la podràs trobar als departaments de joventut dels respectius Ajuntaments, entitats que han organitzat les activitats. Et presentem les diferents propostes: 

 

¡Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa