El Consell Valencià de la Joventut renova la seua Comissió Permanent amb la missió d’enfortir l’associacionisme juvenil i incloure l’agenda jove en el debat públic

  • El nou equip directiu ha destacat el foment de l’educació en participació i la importància de construir xarxa entre les entitats juvenils del territori valencià com eixos centrals del seu mandat
  • També ha inclòs la urgència de fer aplegar el treball de l’entitat a la joventut no associada i reivindicar la presència de la perspectiva jove en el treball de l’administració pública i els mitjans de comunicació

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) ha renovat aquest cap de setmana la seua Comissió Permanent amb la missió d’enfortir l’associacionisme juvenil i incloure l’agenda jove en el debat públic, durant la celebració de l’Assemblea General Ordinària a la seu de la Diputació de Castelló.

El nou equip directiu està presidit per Àlvar López de Medina, del Consell Local de la Joventut d’Alacant. La vicepresidència recau en Esther Martínez, de la Federación de Centros Juveniles Don Bosco Comunidad Valenciana. Daniel Molins, d’Scouts Valencians, queda al càrrec de la Secretaria, mentre Sonia Gil, de Joves PV – Compromís, repeteix com a tresorera de l’entitat.

Susanna Martínez, del Consell Local de la Joventut de Xàtiva, i Jesús Pinero, del Consell Local de la Joventut de València, seran les responsables de les vocalies de Territorial. Per la seua banda, Nuria Dolz, de Nuevas Generaciones Comunidad Valenciana, i María Arias, de la Federació d’Escoltisme Valencià, han sigut nomenades com a vocals de Participació. Iñaki Ríos, de Joves Socialistes del País Valencià, queda com vocal d’Educació Integral i Cultura.

La nova Comissió Permanent ha presentat el seu pla de treball per als pròxims dos anys, on ha destacat el foment de l’educació en participació, la necessitat de visibilitzar la figura del CVJ com a referent de la joventut valenciana i la importància de construir xarxa entre les entitats juvenils de tot el territori valencià com eixos centrals del seu mandat.

Així mateix, també ha inclòs la urgència de fer aplegar el treball de l’entitat a la joventut no associada i reivindicar la presència de la perspectiva jove en el treball de l’administració pública i els mitjans de comunicació. A més, tenen com a objectiu continuar treballant en les línies de l’anterior equip, com són el foment de l’emancipació, la millora de les condicions laborals de la joventut, la garantia de l’accés a l’habitatge i priorització dels problemes de salut mental entre la persones joves.

El president de Generalitat, Ximo Puig, que ha participat en la cloenda de l’assemblea, ha destacat el compromís del Govern per a continuar treballant per la joventut valenciana amb la col·laboració del Consell Valencià de la Joventut i el nou equip directiu.

A l’acte també han assistit el secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat, Rubén Sancho; el director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí; la directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez, i directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana en Castellón, Eva Redondo. En representació de la Diputació de Castelló, han participat el president de la corporació provincial, José Pascual Martí, i la diputada responsable de l’àrea de Joventut, Lluïsa Monferrer. També va assistir el regidor de Mobilitat Sostenible, Activitats i Joventut de Castelló de la Plana, Jorge Ribes, així com els diputats autonòmics Carlos Laguna, Juan Carlos Caballero i Mercedes Ventura.

¡Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Categories

Arxiu

Tags

Noticies més recents

Contacte
de Premsa

Jorge
Domingo
Ferrando

Tècnic de Comunicació

Contacte de Premsa

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: CONSELL DE LA JOVENTUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Direcció del responsable: C/ LINTERNA, 26, CP 46001, VALENCIA (Valencia/València)
Finalitat: Les seues dades seran usades per a poder atendre les seues sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.
Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seua autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les seues dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establida a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estiga degudament autoritzat podrà tindre coneixement de la informació que li demanem.
Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vosté, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible en la nostra pàgina web.
Informació addicional: Més informació en l'apartat “POLÍTICA DE PRIVACITAT” de la nostra pàgina web.